joi, 16 august 2012

Viața în pas de dans

  Dansurile încep lent , toate par la fel ...ne adâncim în splendoarea versurilor și tremurăm la atingerea nevinovată a celuilalt . Ne apropiem cu teamă dar , reușim să ne unim într-un singur pas ce zburdă ringul și-ți șoptește vorbe tandre care mai târziu ucid !!!
    Milioane de versuri le știm , zeci de ritmuri dansăm dar, e ceva mai special care îți incalzeste timpanul și-ți veghează amintirea minții și sufletului . Învățam șoapte de amor , compătimim durerea , plângem , râdem ..iubim ;toate astea doar cu un ton .
    De ne-am putea cânta pe noi ,afoni sau mari muzicieni n-ar conta din care facem parte .
   Lasă-te purtat de val omule . Întoarce-te la tine indiferent cât de departe te-ai uitat , cât de respins și cât de disprețuit ești ! Invită-te la un dans , un dans în care doar podeaua îți mai e martoră ...Hai la un dans mut , alege o piesă mai surdă și mai oarbă decât dragostea , alege nimcul ce îți obligă obrajii la tortura lacrimilor . Căci acest nimic îți e sunetul în nopțile de toamnă reci ce le visezi .
   Nu-ți mai căuta scuze ,nu-ți mai ascunde mânia , nu-ți mai neglija inima , nu-ți mai alunga oamenii ce te-au iubit , nu-ți mai regreta trecutul..și fă-ți curaj să ai ce nu credeai că poți avea . 
    Ia-ți dansul și cântă-ți pașii !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu