luni, 5 septembrie 2011

Suflet nou

  E atît de frumos..cum un suflet se naşte ,cum spera,cum se lupta pentru a se ridica..pentru a putea sa-ti spună peste ani:-mami te iubesc!
As putea spune acum multe..as putea spune cum un copil e o raza de lumina,de iubire,de speranta..de tot ce e mai bun,însă nu o voi face;căci asta ştii si tu,sau dacă nu..vei afla!!Mă voi rezuma la un singur suflet ce a răsărit printre noi luni,si va înflori zi de zi pentru a va bucura pe voi si pe noi.
  Simina!De azi vei fi unica prinţesă din castelul pe care tocmai încep ai tai părinţi sa-l cladeasca.E un castel obişnuit,dar unic prin amploarea de sentimente si căldură maternă de care beneficiezi..
  Sunt conştientă ca ne vei fura inimile cu chipul si gingaşia ta!Indiferent de cat de pustiu va fi drumul către tine,vom găsi mereu o carare pavata cu înţelegere!
Acum..sigur priveşti tot cu o uşoară neincredere,căci esti intr-o lume prea mica pentru imaginatia ta ce tocmai va începe sa erupa,asa ca..draga noastră sa nu îţi fie teamă noi suntem aici pentru tine!
                                      Eu îţi doresc ca cresti mare si frumoasă,voioasă si sănătoasa,iubită si respectată..si sa ai tot ce doreşti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu