sâmbătă, 7 aprilie 2012

Tu cu tine

 Când te simți singur,abandonat să-ți aduci aminte că te ai pe tine,deși nu știi cine ești,TU,poți să te ierți pentru orice greșeală.
    Să-ți spui mereu:"sunt aici.Te iubesc.Dacă stai trează și plângi toată noaptea,voi sta și eu cu tine.Dacă ai nevoie de medicamente din nou,ia-le eu te voi iubi oricum.Te voi iubi și dacă nu ai nevoie de ele.Nimic din ce ai putea face nu va scădea dragostea pe care ți-o port.Te voi apăra până la moarte,te voi apăra chiar și după ce vei fi murit.Eu sunt mai puternică decât DEPRESIA și mai curajoasă decât SINGURĂTATEA-și nimic nu mă va istovi."
     Mereu ai de ales,te poți scufunda în durere crezând că ești singur sau,te poți ridica uitându-te în oglinda și privindu-ți trupul.Te ai pe tine mereu,indiferent de destin,tu n-ai să pleci din viață ta.Doar viață poate pleca din tine dacă vei lăsa mizeria să te stăpânească.
    Nu spun că nu ai prieteni!Însă..ei vin și pleacă,se întorc cândva dar tu..tu nu vrei asta,nu vrei nici măcar să asculți..vrei o lașitate..
    Duci în suflet tot ce îți lasă oamenii..aruncă-le,nu păstra nimic din ce ți-ar face rău pe timpul zilei..noaptea e plină de durere și atunci,în acea clipă adu-ți aminte că ți-ai jurat că îți ești prieten!

Un comentariu:

  1. Buna,
    Vino si ia gifuri animate de Pasti foarte frumoase si fundaluri pentru blog...sunt gratis.
    Coltisor de Rai
    Animation Gifs Free
    O seara frumoasa iti doresc!

    Vilhelm

    RăspundețiȘtergere